Agencija za nekretnine

NEKRETNINE GAVRILOVIĆ D.O.O.BEOGRADNEKRETNINE GAVRILOVIĆ DOO
Are officially a Registered Agent of Eagle Hills Properties! Beograd na vodi.

Privredno društvo „NEKRETNINE GAVRILOVIĆ doo kao svoju konkurentsku prednost istice imperativ balansa izmedu kupaca i vlasnika , zakupaca i zakupodavaca i netendenciozno prikazivanje stanja objekta, vrlo pažljivom i odmerenom analizom i vrednovanjem svih povoljnosti i nedostataka. Privredno društvo „NEKRETNINE GAVRILOVIĆ doo je globalni provajder usluga posredovanja u prometu nekretnina u našoj zemlji.
„NEKRETNINE GAVRILOVIĆ doo Beograd,Kneza Mihaila 7/1 je novo ime na tržištu nekretnina, ali sa kadrom koji poseduje višegodišnje iskustvo na poslovima posredovanja u kupovini ili prodaji nekretnina,kao i u posredovanje u izdavanju nekretnina.
Ono što nas posebno preporucuje i razlikuje od konkurencije je maksimalna posvecenost i celovit pristup potrebama klijenata, bilo da su u pitanju vlasnici nekretnina ili potencijalni kupci. Uvek smo se trudili i trudimo se, da našim klijentima pružimo što kvalitetniju uslugu koja podrazumeva potpuno poštovanje zahteva naših klijenata i pre svega odgovornost u poslu. Kvalitetno i sigurno poslovanje po principu – PREPORUKA JE NAJBOLJA REKLAMA , doprinelo je višegodišnjoj uspešnoj saradnji sa stalnim klijentima , kao i konstantno uvecanju poslovanja sa novim klijentima .To svedoci veliki broj klijenata koje su svoje poverenje posvetili našoj firmi više puta.
Kupovina ili prodaja nekretnine se ubraja u ozbiljnije stresove sa kojima se većina ljudi susreće bar jednom u životu.Sedište firme pruža odlične uslove za efikasniji rad zaposlenih,a klijentima pruža odgovarajući ambijent za zaključenje poslova .NEKRETNINE GAVRILOVIĆ doo potencira poslovni koncept, da je transakcija uspešno obavljena samo onda kada su svi učesnici u poslu, tj. kupac, prodavac i posrednik potpuno zadovoljni.
Privredno društvo .NEKRETNINE GAVRILOVIĆ doo prati kompletan proces realizacije kupoprodajnog ugovora, sve do ulaska kupca u posed, što znači da nakon overe konačnog ugovora kod javnog beležnika, agenti odlaze s klijentima u banku gde se vrši transfer novca., tj.isplata kupoprodajne cene sa računa kupca na račun prodavca.
Naše usluge podrazumevaju pribavljanje, proveru i sastavljanje kompletne dokumentacije u kupoprodajnom postupku.
NEKRETNINE GAVRILOVIĆ - Top nekretnine